Nyhed - Streamingtjenester er nu en del af Bland Selv TV pakkerne

Vi har nu mulighed for at tilbyde udvalgte streamingtjenester som en del af TV Bland Selv produktet. Det er samtidig en fantastisk mulighed for at samle dine TV og streaming behov i en og samme pakke!

Du kan se en kort video om mulighederne her

Du kan også klikke på YouSees præsentation til højre for denne tekst, hvor der også er mere information at hente.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen i butikken, eller kontakt os via telefon eller på mail.

SAFnet Bredbånd - kvalitet til faste lave priser!

Med SAFnet får du kvalitetsbredbånd til meget fordelagtige priser, garanterede hastigheder og gebyrfri betaling!

Kom ind i vores butik, hvor du får dit modem med hjem med det samme. 20 minutter senere er du online på nettet, klar til at surfe og streame!

Se priserne her

Aktuelle nyheder & informationer

Persondata (GDPR)
25/05/2018 12:36 | Jørgen Steen Jensen