Adgang til Web-tv

Da vi fortsat køber og distribuerer vores tv kanaler hos YouSee, har du også med SAFnet bredbånd adgang til Web-tv fra YouSee.

Der er adgang til live-tv i grundpakken, og i mellem- og fuldpakken både live-tv og arkiv funktion med tidligere udsendelser.

I modsætning til tidligere skal man nu oprette et specielt login til web-tv, og det gøres via Nem-id.

Nedenfor kan du oprette dit nye login.

Er du medlem af Sæby Antenneforening skal du oprette et youSee Login ved hjælp af dit NemID, for at kunne bruge denne tjeneste.

Bemærk: Husstande med hemmelig adresse kan desværre ikke oprette et youSee Login.

TV2 er ikke med i aftalen om web-tv, men du kan sagtens få TV2 web-tv både ude og hjemme, hvis du kontakter youSee på 7070 4040, og beder om "TV2 ude". Det koster 5 kr. om måneden at abonnere på TV2.
Vigtigt - husk at få tilmeldt automatisk kortbetaling og elektronisk post, så du undgår gebyrer.

Opret YouSee Login

Har du YouSee Bredbånd, Mobil, Plus eller en tillægspakke til den tv-pakke du har gennem din forening? Så har du allerede et YouSee Login, som du skal bruge.