E-mail information

Nogen skal have ny e-mail adresse

Medlemmer der har en YouSee, Dansk Kabel TV eller TDC e-mail adresse, kan desværre ikke medtage denne, når vi etablerer vores eget bredbånd i Sæby Antenneforening.

Berørte adresser er typisk, men ikke udelukkende adresser som @turbopost.dk, @youmail.dk eller @mail.dk. Der findes dog mange flere lignende adresser.

Har du derimod én af vores egne domæner @safnet.dk, @safpost.dk eller @safmail.dk, kan du sagtens beholde den. Der er 20. maj udsendt en mail direkte til indehavere af foranstående adresser, som SKAL besvares senest 29. maj, hvis du vil beholde denne e-mail adresse.

Det er dog muligt at beholde sin e-mail adresse, men prisen hos TDC og YouSee er ganske urimelig høj - faktisk 59,- kr. om måneden!
Vil du beholde din e-mail adresse, sendes en mail til mail@saebyantenneforening.dk, så sikrer vi bestillingen.

Medlemmer der har en @turbopost.dk skal have ny e-mail adresse - den kan IKKE bevares!

Har du en @gmail.com, @hotmail.com eller lignende, behøver du ikke lave ny e-mail adresse.

Du kan få ny e-mail gratis hos SAFnet

Vi har naturligvis oprettet en ny e-mail service, der er tilgængelig, når du har bestilt dit nye SAFnet bredbånd.

På vores nye selvbetjeningsportal har du adgang til at oprette din nye e-mail adresse. Link til Selvbetjening

Vi har mange domæner at vælge imellem, så det burde være let at finde en ny passende e-mail adresse.

Vejledning om e-mail setup kan læses e-mail opsætning