Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed.

Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt inden udgangen af marts måned, og indvarsles af bestyrelsen ved skriftlig meddelelse, eller ved bekendtgørelse i den lokale presse, senest 14 dage før. Fra 14 dage før generalforsamlingens afholdelse, kan det reviderede regnskab og forslag til budget for det indeværende år, rekvireres hos foreningen.

Dagsordenen for en ordinær generalforsamling skal mindst indeholde følgende punkter.

- Valg af dirigent.
- Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år.
- Aflæggelse af regnskab.
- Indkomne forslag.
- Fremlæggelse af budget, fastsættelse af medlemskontingent og takstblad.
- Valg af bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsessuppleant.
- Valg af revisor.
- Eventuelt.

Forslag til dagsordenens punkt 4 skal med navns underskrift være formanden i hænde senest 5 dage før generalforsamlingen finder sted, dog skal forslag til vedtægtsændringer være formanden i hænde senest 1. februar.

Forslag til vedtægtsændringer, kan i deres fulde ordlyd rekvireres hos foreningen fra 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen med 8 dages varsel, ved bekendtgørelse i den lokale presse, eller ved udsendelse af skriftlig meddelelse, og skal indkaldes af bestyrelsen, efter en til formanden fremsendt skriftlig begæring, med angiven dagsorden, fra mindst 1/4 af de tilsluttede husstande, senest 30 dage efter en sådan begæring er modtaget.

Se mere under vedtægter for Sæby Antenneforening.

Generalforsamling for 2013 -  klik her

Generalforsamling for 2014 -  klik her