Du kan Printe TV-pakker direkte fra denne side eller udprinte et kanalmønster i    PDF

Grundpakken

Kanalerne er vist med den sortering der kommer efter kanalinstallation med netværksnummer 100.
Har du et MPEG4 tv, får du automatisk HD versionerne af de kanaler der også sendes i HD.

Digital kanalnrTV Station
1 DR1 er Danmarks ældste public-service kanal med en bred vifte af programmer.
2 DR2 følger op og går i dybden med vidt forskellige temaer - og bruger tid på kulturen.
TV 2 3 TV 2 spænder fra underholdning til film, dokumentar og nyheder
4 TV3 står for underholdningen med masser af danske programmer, storfilm, talkshows, serier m.w.
5 Kanal 5 viser film og serier
11 Amerikansk TV-kanal, der sender komiske programmer, både originale og syndikerede!
13 På Infokanalen vises live tv-signaler fra 28 af kanalerne i Fuldpakken. Der er også tekst tv på infokanalen

21 DR3 er de 15-39 årige. Kanalen vil være nysgerrig, eksperimenterende og underholdende.
23 DK4 sender information, undervisning, kultur- og erhvervsstof - 24 timer i døgnet.
24 DRK giver det brede billede af kultur til opera og litteratur til design og arkitektur. Sender fra ca. kl. 16.
TV 2 25 TV2 Salto er en 24 timers regionalkanal fra TV2 Nord. Der sendes uafhængigt af TV2.
27 DR Ramasjang er tv for de 3-10 årige med kendte figurer og værter fra DR. Sender fra kl. 06-20
33 DR Ultra er for de 7-12 årige børn. DR Ultra er en refleksion af de større børns virkelighed på godt og ondt.
55 Ekstrakanalen viser på skift nogle af de spændende kanaler fra hele YouSee´s udbud.
66 YouSees Trailerkanal, der viser klip fra filmbutikken i YouBio
80 24NORDJYSKE giver dig væsentlige nyheder og gode historier fra hele Nordjylland.
81 TV Midt/Vest sender regionalt på denne kanal fra Midt-Vest regionen
87 SV1 er en svensk public
service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper
88 SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer
89 TV 4 er en populær svensk kanal, der bl.a sender serier, film og underholdning.
90 NRK1 viser noget for enhver smag: underholdning, serier, sport, børneprogrammer og nyheder.
ARD HD 91 ARD er en populær tysk kanal, der sender nyheder, film, serier og underholdning.
92 ZDF er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler.
93 NDR Fernsehen er en vigtig kilde til den politiske og kulturelle debat i Tyskland.
94 Tyske RTL har noget for de fleste. Fodbold, film, populære serier og store shows.
Folketings TV 95 Folketings TV sender fra møder, åbne høringer og udvalgsmøder. Debatterne vises fra start til slut.
Kanal NORD 96 Regional lokal TV, der spænder vidt fra græsrods tv, bingo og kristent tv.
TV2 Norge 97 "Lokal" i tv oversigt! TV2 Norge byder på sport og nyheder samt dokumentar- og underholdningsprogrammer.
98 Sæby Antenneforenings INFO kanal.
99 "Lokal2" i tv oversigt! NRK2  viser noget for enhver smag: Underholdning, serier, sport, børneprogrammer og nyheder.
890 DR synstolkning - kanalen sender synstolkning på udvalgte programmer.