Adgang til Web-tv

Da vi fortsat køber og distribuerer vores tv kanaler hos YouSee, har du også med SAFnet bredbånd adgang til Web-tv fra YouSee.

Der er adgang til live-tv i grundpakken, og i mellem- og fuldpakken både live-tv og arkiv funktion med tidligere udsendelser.

I modsætning til tidligere skal man nu oprette et specielt login til web-tv, og det gøres via Nem-id.

Nedenfor kan du oprette dit nye login.

Er du medlem af Sæby Antenneforening skal du oprette et youSee Login ved hjælp af dit NemID, for at kunne bruge denne tjeneste.

Bemærk: Husstande med hemmelig adresse kan desværre ikke oprette et youSee Login.

TV2 er kun delvis med i aftalen om web-tv. Har du SAFnet bredbånd, kan du også samtidig se TV2 i hjemmet på YouSee app'en.

Har du ikke SAFnet bredbånd, eller vil du kunne se TV2 når du ikke er hjemme, kan du også sagtens få den mulighed. Du skal i dette tilfælde kontakte youSee på 7070 4040, og bede om "TV2 ude". Det koster 5 kr. om måneden at abonnere på TV2.

Vigtigt - husk at få tilmeldt automatisk kortbetaling og elektronisk post, så du undgår gebyrer.

Opret YouSee Login

Har du YouSee Bredbånd, Mobil, Plus eller en tillægspakke til den tv-pakke du har gennem din forening? Så har du allerede et YouSee Login, som du skal bruge.