Ny hjemmeside
Dato: 10-04-2013 13:17:44
Kategori: Generelt

Ny hjemmeside

I dag introducerer vi vores nye hjemmeside. Vi håber, at medlemmer og øvrige interesserede vil finde siden spændende og informativ.

Det er nu lykkedes at få tilbud fra vores leverandør, YouSee, publiceret direkte på vores hjemmeside. Herved kan medlemmer og andre interesserede løbende følge med i kampagner fra YouSee. Ligeledes giver vi nu også muligheder for at læse YouSee nyheder direkte på hjemmesiden, herunder vejledninger til Web-tv og andre hjælpesider.

Vi administrerer selv hele portalen, og vil bestræbe os på at holde den så informativ som overhovdet muligt.

Husk fortsat, at vi i Sæby Antenneforening er en helt igennem uafhængig forening, der selv har hele ejerskabet og den totale beslutningskompetence!

Venlig hilsen bestyrelsen